De Badkamer

Het renoveren van de badkamer is één van die, klussen waarvoor wij veel gevraagd worden.
Nu is renoveren in de bouwwereld een erg breed begrip; het opnieuw betegelen van de wanden (dit kan eventueel over de oude tegel heen) valt hieronder, maar ook het vervangen van bijvoorbeeld een wastafel of douchekraan.
Een volledige badkamerrenovatie biedt u de mogelijkheid, om de badkamer zo in te richten dat zij qua comfort, kwaliteit en luxe weer helemaal aan uw wensen de de mogelijkheden van deze tijd voldoet.

Alle materialen van bekende merken (zoals bijvoorbeeld: Duravit, Ideal Standard, Keramag, Sphinx, Venlo, Villeroy & Boch, Damixa, Grohe, HansGrohe, Plieger, Geberit) kunnen wij leveren en plaatsen.

Maar ook de wat 'kleinere klus' zoals het  vervangen van uw lekkende sifon, de  kapotte  kraan, desgewenst voor een exemplaar dat de temperatuur van het water voor u regelt (thermostaatkraan).
Verder is het ook mogelijk om lelijk geworden kitranden te vervangen voor een frisse nieuwe kitrand.

Alle klussen achter of onder de tegels (vloerverwarming!), kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Misschien ligt hier dan ook wel de kracht van ons bedrijf. De hele klus, van materiaal kiezen tot en met de afwerking, begeleid en uitgevoerd door één specialist.

© ad:service 2012| Alle rechten voorbehouden